*

FOTOGRAAF GESPECIALISEERD IN
BOUDOIR, ZWANGERSCHAP, EN NEWBORN FOTOGRAFIE

Wat zijn de mogelijkheden

FOTOSHOOT DE LUXE € 149,=

- FOTOSHOOT 1,5 UUR

- GEBRUIK VAN LINGERIE EN/OF ACCESSOIRES

- 5 BEWERKTE FOTO’S IN DIGITAAL ALBUM AANGELEVERD

- VISAGIE EN STYLING (+ 49,50)

- EXTRA FOTO’S € 12,50 P/ST

 

FOTOSHOOT ALLURE € 199,=

- FOTOSHOOT 2 UUR

- GEBRUIK LINGERIE EN/OF  ACCESSOIRES

- 10 BEWERKTE FOTO’S IN DIGITAAL ALBUM AANGELEVERD

- VISAGIE EN STYLING (+49,50)

- EXTRA FOTO’S € 12,50 P/ST

EXTRA OPTIES: ALBUM OF UITVERGROTINGEN OP PLEXIGLAS OF CANVAS

Boudoir fotoshoot

Een boudoir fotoshoot plannen kan op elk moment, want elke reden is goed! Wil je jezelf een groot cadeau geven, heb je bijvoorbeeld iets te vieren in deze fase van je leven, wil je een dagje helemaal voor jezelf plannen of wil je jouw geliefde verrassen met een mooi album vol sensuele foto’s van jou. Het kan allemaal!

Het is een geweldige ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen. Want ik ga je laten voelen én zien dat je een prachtige vrouw bent. Je wordt op een tijdloze, stijlvolle, romantische en sensuele manier gefotografeerd. Het eindresultaat brengt jouw sterke punten naar voren en laat jou trots zijn op jezelf.

Bridal Boudoir fotoshoot

Als bride to be kun je jouw aanstaande echtgenoot verrassen met een mooi cadeau als herinnering aan deze speciale dag. Zie je het gezicht van jouw geliefde op het moment dat het album wordt opengeslagen al voor je?

Tijdens een bridal boudoir fotoshoot word je in jouw prachtige bruidslingerie vastgelegd, compleet met jouw unieke accessoires zoals een sluier of hold-up kousen met jarretels. Het eindresultaat kun je als verrassing op de ochtend van jullie bruiloft aan je hubby to be geven.

Zo hebben jullie een geweldige herinnering aan de dag dat jullie elkaar het ja-woord gaven!

Zwangerschap fotoshoot

Een mooiere manier om je zwangerschap te vieren is er niet!

Een herinnering voor altijd

Zwangerschapshoots worden meestal ingepland rond de 32-36 weken, wanneer je buik mooi rond is en je je nog steeds comfortabel voelt.

 

Om op dit moment vol pure vrouwelijkheid voor de rest van je leven terug te kunnen kijken, is het prachtig om dit vast te laten leggen tijdens een zwangerschaps fotoshoot. Je mooie, ronde buik wordt natuurlijk extra benadrukt tijdens de fotosessie.
Zo heb je voor altijd een stijlvolle, tijdloze en unieke herinnering aan deze bijzondere periode in jouw leven.

Newborn shoot

Jullie kindje in de hoofdrol

De periode dat je kindje zo klein is, is maar kort. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. Daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn shoot.

 

Bij de newborn shoot leg ik jouw kindje in verschillende houdingen op een heel natuurlijke manier. Een baby fotografeer ik het liefst rond 14 dagen na de geboorte. Mijn doel is om je baby zo puur mogelijk vast te leggen, met minimale accessoires. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren achtergronden en doeken.

Koppel / Love Shoot

Een loveshoot doen samen met je liefde is waanzinnig. De liefde voor elkaar vieren en voor altijd koesteren.

 

Op een stijlvolle sensuele manier gefotografeerd worden met je liefste.  Denk bijvoorbeeld aan een mooie afdruk voor op je slaapkamer of een mooi  boekje van jullie samen als herinnering voor later.

Voordat we gaan beginnen zullen we tijdens het kennismakingsgesprek bespreken hoe jullie het liefste samen op de foto willen.  Dit kan zijn op een hele lieve en romantische manier maar natuurlijk ook heel sexy, spannend of stout, het is maar net wat er bij jullie past.

 

Samen deze ervaring delen is magsich. De liefde voor jezelf én elkaar,  versterkt en vastgelegd om voor altijd te koesteren.  zo loop je samen op wolkjes de studio uit ? 

“I love you not only for what you are, but for what I am when I’m with you.”

Galerij

 1. Stijlvol in beeld by Allure

   

  Adres

  Rivierkade 2b
  GEERTRUIDENBERG

   

  Telefoonnummer: 06 - 411 817 53

  Email info@by-allure.nl

   

  Rabobank: NL07RABO0319444015

  Bic code: RABONL2U

  KvK nr 18057651

   

  Volg ons ook op facebook!

  Allure

   

  LET OP! Heeft u binnen 2 werkdagen geen reactie op uw ingevulde contactformulier? Graag even bellen of direct e-mailen s.v.p.

  1. Naam*
  2. Telefoonnummer*
  3. Onderwerp*
  4. Bericht*
  5. Hoe bent u bij ons terecht gekomen*
  6.  
  7.