CRYOLIPOLYSE / VETBEVRIEZEN

 1. Afvallen d.m.v. Cryolipolyse (vetbevriezen / vetbevriezen)  kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijv. buik, billen, benen, rug, armen, onderkin dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen.

   

  Hoe werkt Cryolipolyse?

  Tijdens de behandeling worden de vetcellen snel afgekoeld, zo worden de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen. 

 1. Wat is het effect van de behandeling?

  De cryolipolyse behandeling, ofwel vetbevriezen, is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van uw vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten.

   

  Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.

   

  Afspraak maken

   

 1.  

  Duur van de behandeling

  De behandeling duurt slechts 1 uur en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kunt u gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even uw ogen dichtdoen.

   

  De cryolipolyse (vetbevriezen) behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode.

  Voor wie is cryolipolyse geschikt?

  Of cryolipolyse de meest geschikte behandeling is voor u, hangt erg af van uw persoonlijke situatie. Cryolipolyse is vaak een zeer geschikte ingreep wanneer er kleinere hoeveelheden vet dienen te worden verwijderd. Met cryolipolyse worden goede resultaten behaald bij de heupen, de buik, rug, onderkin, billen en armen.

  Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

  Wilt u van die vervelende vetrolletjes af?

  U bent van harte welkom voor een gratis intake gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden met deze behandeling.

 1.  

  Afvallen met Cryolipolyse ofwel vetbevriezen

Cryolipolise en vetbevriezen

Op internet treft u diverse benamingen voor bevriezen van vetcellen, t.w. cryolipolyse, vetbevriezen, vetbevriezen of vetcelbevriezing, al deze benamingen omvatten dezelfde behandeling.

 

Gratis intake

 

Gratis vetbevriezen consult
Tijdens dit consult ontvangt u een persoonlijk advies. Het consult duurt ongeveer een half uur, verplicht tot niets en is dus helemaal gratis.

 

Galerij

Contactgegevens

 1. Allure Schoonheidsinstituut
  Cryolipolyse specialist Oosterhout

   

  Adres:

  Burg. Allardstraat 3
  GEERTRUIDENBERG

   

  Telefoonnummer: 06 - 411 817 53

  Email info@by-allure.nl

   

  Rabobank: NL07RABO0319444015

  Bic code: RABONL2U

  KvK nr 18057651

   

  Volg ons ook op facebook!

  Allure

  Cryolipolyse specialist Oosterhout

   

  LET OP! Heeft u binnen 2 werkdagen geen reactie op uw ingevulde contactformulier? Graag even bellen of direct e-mailen s.v.p.

  1. Naam*
  2. Telefoonnummer*
  3. Onderwerp*
  4. Bericht*
  5. Hoe bent u bij ons terecht gekomen*
  6.  
  7.