Disclaimer Allure

Beperkte aansprakelijkheid.
Allure heeft de grootste zorg en aandacht besteed aan het samenstellen van de content/inhoud op onze website. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de content niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. De content op onze website wordt aangeboden zonder enige vorm van aansprakelijkheid. Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen, type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van deze fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Er kan ook geen overeenkomst tot stand komen op basis van dergelijke fouten.


Resultaten van een behandeling
Een behandeling kan van persoon tot persoon anders uitpakken. De resultaten van een behandeling kunnen uiteenlopen, bijvoorbeeld door verschillen in leeftijd, gewicht, haargroei/-type, huidtype, hormonen of medicijngebruik. Tijdens een consult zullen onze experts een behandelplan opstellen op basis van uw wensen en hier een aantal behandelingen aan verbinden. Aan de content op de website kunnen geen rechten worden ontleend.


Actievoorwaarden
Voor alle (actie)voorwaarden geldt, daar waar niet in is voorzien: Beauty by Allure, Allure Beautycenter Oosterhout bepaalt.

 

Contactgegevens

 1. Allure Schoonheidsinstituut
  Cryolipolyse specialist Oosterhout

   

  Adres:

  Burg. Allardstraat 3
  GEERTRUIDENBERG

   

  Telefoonnummer: 06 - 411 817 53

  Email info@by-allure.nl

   

  Rabobank: NL07RABO0319444015

  Bic code: RABONL2U

  KvK nr 18057651

   

  Volg ons ook op facebook!

  Allure

  Cryolipolyse specialist Oosterhout

   

  LET OP! Heeft u binnen 2 werkdagen geen reactie op uw ingevulde contactformulier? Graag even bellen of direct e-mailen s.v.p.

  1. Naam*
  2. Telefoonnummer*
  3. Onderwerp*
  4. Bericht*
  5. Hoe bent u bij ons terecht gekomen*
  6.  
  7.